УКР РУС

Суркіс назвав головну умову для створення єдиного телепулу в УПЛ

12 квітня 2020 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс пояснив, чому в нинішніх умовах створення телепулу практично неможливе.

"Багато хто вважає, що якщо прийде іноземець, у нас все зміниться і в нашому футболі все стане чудово. Але потрібно розбиратися в ньому зсередини. Він не працює так, як на заході. Наш футбол – дотаційний. Грімм був хоча б з тих людей, який хоч щось хотів зробити. Ми неодноразово з ним зустрічалися. Намагався пояснити йому специфіку нашого футболу. Йому не вдалося об'єднати всі клуби, щоб вони працювали на український футбол.

Грімм оприлюднив три причини, які не дозволили йому реанімувати український футбол

За два роки він не зміг зібрати на нараду всіх керівників клубів. Це важливо. Якщо буде людина зі своїми ідеями і думками, то я на таку нараду прийду. Думаю, що Ахметов, Геллер теж прийдуть. Щоб футбол став більш цікавий. Я можу набрати Ахметова і ми домовимося з ним за 5 хвилин. Точно так само, як він мене. Ми не можемо домовитися тільки про те, як зіграють наші команди.

Єдиний пул? Повинен бути незалежний канал. Ні від Суркіса, ні від Ахметова. Це моя думка, і вона не зміниться. А ламати через коліно, як намагався Грімм, не вийде. Думаю, що в найближчим часом єдиний пул не вдасться створити. Потрібно спочатку створити цікавий для глядачів продукт. Грімм спочатку обіцяв глядачів на трибунах. Він так впевненого про це говорив, що я подумав, що він чарівник. Пул не впливає на відвідуваність. Грімм обіцяв ажіотаж, але нічого не вийшло. На стадіоні Динамо в своїй ложі дивлюся, коли грає Олімпік, то його президенту навіть не варто витрачати гроші на оренду нашого стадіону", – сказав Суркіс в ефірі програми Великий футбол.

Мертва Прем'єр-ліга. Як середняки, відстале керівництво та Динамо з Шахтарем вбили український чемпіонат