УКР РУС

Супер-Левандовскі допоміг "Баварії" здолати "Шальке"

16 квітня 2016 Читать на русском

У 30 турі Бундесліги "Шальке" прогнозовано повернувся додому із Мюнхена без гостинців поступившись "Баварії" із рахунком 3:0.

Перша половина зустрічі виявилася не надто яскравою у плані гольових моментів - найреальніші з них змарнували "баварці" Коста і Левандовскі. Перший, знайшовши можливість для удару у штрафній "кобальтових", пробив невлучно, а удар поляка головою впиртул дивом засейвив Ферманн.

Друга 45-хвилинка стартувала із епізоду за участі Відаля, проте чилієць, на відміну від лігочемпіонівського поєдинку, тут і зараз свій момент не реалізував, пробивши поряд із стійкою. Однак, за мить після цього Артуро своєю передачею відшукав голову Левандовскі, який цього разу не залишив жодних шансів кіперу гостей. Не минуло й десяти хвилин, як Роберт до свого активу записав дубль (27 гол у сезоні!) - гольова передача в активі Рафіньї.

Незважаючи на спроби Брайтенрайтера змінити хід подій на полі за допомогою замін, "шахтарі" пропустили втретє - переможну крапку на користь підопічних Пепа поставив Відаль.

Таким чином, "Баварія" із 78 балами утримує на відстані 10 пунктів від себе дортмундську "Борусію", яка свій матч у цьому турі ще не зіграла. Cвоєю чергою, "Шальке" (45 очок) втрачає можливість обійти у турнірному плані гладбахську "Борусію" і "Майнц", поділяючи із ними п'яту-сьому сходинки відповідно.

Німеччина. Бундесліга, 30 тур.

"Баварія" - "Шальке" - 3:0 ВІДЕО

Голи: Левандовскі, 54, 65, Відаль, 73