УКР РУС

Сумні "нулі" в Полтаві. "Ворскла" - "Дніпро" - 0:0. ВІДЕО

21 серпня 2011 Читать на русском

Суху нічию у Полтаві розписали підопічні Миколи Павлова та Хуанде Рамоса.

Напівпорожній стадіон у Полтаві не зумів створити належної підтримки для команди Миколи Павлова. "Ворскла" розписала нульову нічию із дніпропетровським "Дніпром", хоча більше заслуговувала на перемогу, ніж підопічні Хуанде Рамоса. Зі стартових хвилин поєдинку команди не відзначалися активніми діями на футбольному полі, і все проходило спокійно та невимушено. Склалося таке враження, що не було азарту та мотивації у гравців, а, можливо, сьогоднішні суперники просто вийшли на цей матч дуже виснаженими, адже у четвер провели свої єврокубкові поєдинки.

У другому таймі господарі поля почали більше володіти м'ячем і створили декілька небезпечних моментів, але пробити Яна Лаштувку підопічним Миколи Павлова так і не вдалося. "Дніпро" також не рвалося вперед відкривати рахунок у зустрічі, чи просто банально не могли створити нічого небезпечного - це залишиться невідомим.

Запам'ятався Коноплянка, який своїми дальніми ударами, лише покращував статистику пострілів у бік воріт Долганського. У складі "Ворскли" слід відзначити, як діяв у атаці Павло Ребенок, і скільки всього цей молодий півзахисник створив для того, щоб відкрити рахунок у матчі.

Протистояння полтавської та дніпропетровської команд так і завершилося з рахунком 0:0. Хуанде рамос має над чим задуматися, адже багатомільйонні придбання "Дніпра", поки що не дають бажаного результату, а "Ворскла" набирає одне очко і помаленько почне збиратися на виїзний матч Ліги Європи проти бухарестського "Динамо".

"Ворскла" - "Дніпро" - 0:0.

Наша текстова онлайн трансляція матчу.