УКР РУС

Сульшер вказав на причини поразки Манчестер Юнайтед у фіналі ЛЄ проти Вільяреала

27 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Юнайтед Уле Гуннар Сульшер поділився думками щодо програного фіналу Ліги Європи проти Вільяреала (1:1, пен 11:10).

"У роздягальні тихо. Всі розчаровані. Це футбол – іноді все вирішує один удар. Ми повинні зробити з цього висновки. Потрібно спробувати це на смак і зробити так, щоб більше ніколи такого не переживати.

Вільяреал – Манчестер Юнайтед – 1:1 (11:10 пен.) – відео голів і огляд матчу

Ми не змогли включитися і не грали так добре, як могли б. Думаю, що ми почали непогано, але суперники реалізували свій єдиний удар у площину воріт. Звичайно, ми розчаровані тим, що знову пропустили після стандарту.

Вони не давали нам грати, закривали зони, добре захищалися. Ми не створювали достатньо серйозних моментів. Зараз не час вказувати на те, що я б зробив інакше. Але коли залишаєшся без трофея, це означає, що ти не все зробив правильно.

Ми підходимо все ближче і ближче, стаємо все кращими й кращими. Ми були всього в одному кроці від трофея. Єдиний спосіб досягати бажаного – це ставати кращими", – цитує Сульшера офіційний сайт УЄФА.

Зауважимо, "жовта субмарина" здобула перемогу у серії пенальті, реалізувавши 11 ударів з позначки поспіль. У Манчестер Юнайтед схибив голкіпер Де Хеа, принісши Вільяреалу перший серйозний трофей у Європі.

Вільяреал – МЮ: Сульшер не готовий до трофеїв, біль Де Хеа в ідеальній "лотереї", Емері взяв свою ЛЄ і нашкодив Шахтарю