УКР РУС

Судаков зацікавив Манчестер Сіті – клуб Гвардіоли має козир перед Ліверпулем і може викласти рекордні гроші

12 березня 13:45 Читать на русском
Автор: Юрій Яковлев

Список клубів, в які може перейти Георгій Судаков, поповнюється ледь не з кожним днем. Новим претентентом на гравця Шахтаря і збірної України став Манчестер Сіті.

До Ліверпуля і Челсі, які начебто стежать за Георгієм Судаковим, приєднався Манчестер Сіті. Очікується, що влітку за 21-річного півзахисника розвернеться справжня боротьба, у якій шанси "містян" виглядають найвищими, повідомляє Express.

Судаков перебуває в центрі уваги Барселони – фінансовий фактор робить фаворитом Ліверпуль

Михайло Мудрик начебто вже рекомендував Судакова тренерському штабу Маурісіо Почеттіно. Ліверпуль теж не проти підписати Георгія, який раніше заявив, що захоплюється грою Філа Фодена. Саме можливість пограти в команді Хосепа Гвардіоли поруч з вінгером збірної Англії може стати одним із козирів Ман Сіті у перемовинах з Судаковим.

Джерело стверджує, що сума потенційного трансферу може скласти фантастичні 127 мільйонів фунтів. Це були б рекордні гроші в історії Манчестер Сіті – перше місце втримує Джек Гріліш,за якого виклали 117,5 млн євро.

Контракт Судакова з Шахтарем чинний до кінця 2028 року. За непідтвердженими чутками, клаусула півзахисника збірної України складає 150 мільйонів євро.

Шахтар хоче вивести ціну Судакова на пік, а тоді продати. Але якщо у них не вийде?