УКР РУС

Судаков серйозно зацікавив Тоттенхем – "шпорам" доведеться виграти конкуренцію у двох грандів Серії А

16 квітня 22:10 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Лондонський клуб включився у боротьбу за українського хавбека Георгія Судакова.

Півзахисник Шахтаря Георгій Судаков потрапив на орбіту Тоттенхема, повідомляє британський журналіст Бен Джейкобс на шпальтах видання Caught Offside.

Судаков планує бути "егоїстом" заради трансферу в топ-клуб – лаври Беллінгема не дають спокою зірці Шахтаря

За інформацією джерела, "шпори" серйозно розглядають кандидатуру 21-річного українця. У лондонському клубі переконані, що Георгій добре впишеться у систему гри Ангелоса Постекоглу.

Зазначається, що Тоттенхему у боротьбі за талановитого хавбека доведеться витримати конкуренцію з Інтером та Ювентусом, однак італійським грандам реалізувати трансфер може завадити обмеження у бюджеті. Окрім Судакова, "шпори" проявляють інтерес також до Конора Галлахера з Челсі.

Нагадаємо, у поточному сезоні Судаков провів за Шахтар 28 матчів у всіх турнірах, в яких забив 7 голів і віддав 3 асисти. Його контракт з "гірниками" чинний до 31 грудня 2028 року. Transfermarkt оцінює гравця у 25 млн євро.

Тоттенхем після 32-х турів йде у турнірній таблиці АПЛ п'ятим, набравши 60 очок.

Шахтар хоче вивести ціну Судакова на пік, а тоді продати. Але якщо у них не вийде?

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ