УКР РУС

"Судаков – майбутній Мхітарян": Луческу розповів італійському ЗМІ про сильні та слабкі якості хавбека Шахтаря

21 березня 22:14 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Екс-наставник київського Динамо Мірча Луческу дав велике інтерв'ю італійській пресі, в якому розповів про головні таланти УПЛ. В Італії з'явилися чутки про те, що Ювентус цікавиться півзахисником Шахтаря Георгієм Судаковим.

"Ювентус і Наполі хотіли підписати Судакова в січні? Це був би чудовий трансфер. Він дуже сильний атакувальний півзахисник. Він хороший в обох фазах – оборонній та атакувальній. Його роль? Зазвичай він починає зліва, щоб наносити удари по воротах справа. У нього хороша нога і хороші якості. У середині поля він робить різницю: багато бігає і неоціненний у грі на підборах.

"Можу порівняти його з Джеко": Луческу розповів, як Сікану потрапити в Ювентус

У Судакові я бачу якості Мхітаряна, нехай Генріх є більш атакувальним гравцем. Обидва гарно проявляють себе в атаці просторів. Судаков більше вступає в гру в центрі поля, хоча теж любить підключатися в атаку і завершувати її. Мхітарян сильніший у цьому компоненті, навіть незважаючи на те, що зараз він більше грає трохи у відтяжці. Однак Судаков може стати винятковим футболістом, як і Мхітарян", – цитує TuttoSport Луческу.

Мудрик не відчуває гру: кілька порад проблемному українцеві Челсі, про які не просили