УКР РУС

Субмарина потопила хіхонців. "Спортінг" - "Вільяреал" - 2:3. ВІДЕО

1 травня 2012 Читать на русском

"Вільяреал", схоже, таки залишиться у Прімері і на наступний сезон. А от хіхонський "Спортінг" у матчі із "жовтою субмариною" офіційно оформив путівку у нижчий дивізіон.

Про важливість поєдинку засвідчили вже перші хвилини. Команди діяли не оглядаючись назад. Адже коли перед тобою загроза вильоту і до завершення чемпіонату лише три тури, то по іншому грати просто не можна. Першим помилкою суперників скористався Маріо Гаспар, однак наприкінці тайму Лора дільнім пострілом відновив паритет. Та пенальті, реалізований Сенною, знову вивів “Вільяреал” вперед.

Після Перерви Ернан Перес збільшив перевагу “субмарини” і, здавалося, перемоги гості вже не втратять. Тільки от провокації від присутніх на трибунах уболівальників ледь свого не принесли. Вони засліплювали гравців команди-суперника лазерами, а також кидали на поле сторонні предмети, зокрема пляшки та запальнички.

За такої нервової кінцівки Гальвес зумів зменшити відставання хіхонців до мінімуму. Після цього трибуни ще більше почали провокувати гравців “Вільяреала” і у тих почали не витримувати нерви тож вони почали скаржитися судді. Як результат - дві жовтих та одна червона. Щоправда вилучив рефері резервного голкіпера Сесара Санчеса, який висловлював своє невдоволення із лави запасних.

Коли ж гра відновилася хіхонці усією командою кинулися вперед, однак зрівняти рахунку їм так і не вдалося.

Після цього матчу “Спортінг” приєднався до ще одного невдахи цьогорічного чемпіонату - “Расінга”. “Вільяреал” же може вилетіти лише в тому випадку, якщо програє у двох останніх турах турах, а “Сарагоса” натомість переможе у трьох своїх наступних зустрічах (свого матчу звітного туру сарагосці ще не зіграли).

“Спортінг” - “Вільяреал” - 2:3 (1:2)

Голи: Лора, 40, Гальвес, 85 — Гаспар, 20, Сенна, 43 (з пен.), Перес, 56

Попередження: Ботія, 34, Гальвес, 67, Суарес, 90, Лора, 90+6 - Перес, 32, Гаспар, 46, Марчена, 63, Вакасо, 90+1, Родрігес, 90+5