УКР РУС

Студент з Києва став переможцем "Прогнозів" у березні

29 березня 2011

503 бали та 24 вірно вгадані матчі - таких результатів досяг найкращий прогнозист березня Олександр Коваль у конкурсі "Прогнози вболівальників" на сайті "Футбол 24".

Хлопець родом з Черкас, зараз навчається у столиці. Каже любить життя та насолоджується бурхливим студентством. А ось футбол, зокрема статистика матчів у житті Сашка - це його хоббі. З роками зробив висновок - везіння у цій справі важливе, але загалом прогнозування - це ціла система.

“Це дані-дані, статистика, аналіз, можна сказати мені не дарма далися роки у фізико-математичному ліцеї, де я навчався близько 5 років”, - каже кращий прогнозист місяця Олександр Коваль.

Квітень для учасників конкурсу "Прогнози вболівальників" буде надзвичайно активним, кажуть в редакції "Футбол 24". Адже цього місяця відбудеться багато цікавих матчів. Тож шанси на перемогу зростають.

“В нас буде рекордна кількість матчів, фактично буде зіграно 4 тури в чемпіонаті України, а також чвертьфінал і півфінал у Лізі Чемпіонів та Лізі Європи. Тому для тих, хто розчарувався за підсумками березня у своїх результатах, я закликаю не розчаровуватись і брати участь у квітні місяці, бо буде дуже багато матчів і більше шансів виграти”, - каже редактор сайту "Футбол 24" Юрій Басенко.

Нагадаємо, з квітня змінюється система нагородження переможців. Вже з наступного місяця подарунки буде отримувати перша трійка кращих прогнозистів тижня.