УКР РУС

Страх і відраза в Белу-Оризонті: президент Мінейро атакував роздягальню Бока Хуніорс після перемоги в Копа Лібертадорес

21 липня 2021 Читать на русском

Матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка Лібертадорес між бразильським Атлетіко Мінейро та аргентинським Бока Хуніорс завершився грандіозним скандалом і масовою бійкою за участі місцевої поліції.

Поєдинок став скандальним на 63-й хвилині стараннями уругвайського арбітра Естебана Остоїча.

Аргентинський фанат зробив тату з іменами усіх тріумфаторів Копа Амеріка-2021

Бока відкрила рахунок зусиллями Марсело Вейгандта, рефері зарахував гол, але згодом його скасував за вказівкою VAR. Така ж історія трапилася і в першому матчі протистояння. Зрештою, визначати переможця дуелі довелося у серії пенальті, в якій тріумфував Атлетіко Мінейро (3:1).

Однак, фінальний свисток не погасив емоції. Гравці та персонал аргентинського гранда почали з'ясовувати мотиви арбітра та поконфліктували зі службою безпеки стадіону. Втручання представників Мінейро спровокувало масову бійку в роздягальні, в ході якої президент "півників" Сержіу Коелью кинув кілька пляшок у гравців Боки під прикриттям поліції.

Натомість правоохоронці замість наведення порядку застосували сльозогінний газ і арештували низку аргентинців. Делегація Бока Хуніорс відмовилася покидати стадіон без своїх товаришів, тому давати покази у відділку поїхала вся команда.