УКР РУС

"Стиль роботи Гасперіні нагадував диктатуру": екс-партнер Маліновського шокував заявами про тренера

7 вересня 2023 Читать на русском

Захисник збірної Данії Йоакім Меле, який нещодавно перейшов з Аталанти у Вольфсбург, розповів неприємні деталі про Джан П'єро Гасперіні.

"Причина мого відходу з Аталанти? Це стиль роботи Гасперіні. Він нагадував диктатуру і був заснований на відчутті страху. Ти почуваєшся не людиною, а лише цифрою. Не було ніяких стосунків з тренером. Жодної свободи.

Аталанта підписала вже другого півзахисника юнацької збірної України

Гасперіні міг мучити людей дивними речами. Зокрема, він забороняв мені їздити на тренування разом із Расмусом Хьойлундом, бо вважав, що дорогою на заняття ми можемо жартувати і розважатися. Він сварив нас за це, хоча сам клуб мені дозволив возити Расмуса, бо він не вміє керувати авто.

Не знаю, чи такі речі є типовими для італійців, але через це ти в підсумку стаєш злим та втомленим від такого ставлення.

У Вольфсбурзі все інакше. Зовсім інша атмосфера. Це те, що я шукав. Радий, що опинився тут", – цитує Йоакіма Меле Tuttosport.

Нещодавно 26-річний данець перейшов у Вольфсбург за 12 мільйонів євро. Взимку Аталанта відпустила і Руслана Маліновського, у якого, за чутками, теж були не найкращі стосунки з італійським тренером.

Маліновський йде ва-банк – Дженоа готова допомогти заткнути критиків і авансом уже шаленіє від українця