УКР РУС

Степаненко спрогнозував, як поразка Монако в чемпіонаті вплине на двобій із Шахтарем

17 серпня 2021 Читать на русском

Один із лідерів "гірників" Тарас Степаненко поділився своїми роздумами щодо першого матчу плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти Монако.

"Розпочали підготовку, нам розповіли про команду: як грає, пресингує, діє в атаці. Позавчора тренування присвятили саме матчу з Монако, тож, гадаю, будемо добре готові.

Монако – Шахтар: зірка монегасків довіряє Ковачу й очікує на виступи в груповому етапі ЛЧ

Я склад дивився, там є кілька гарних нападників, а взагалі, в Монако молодий колектив. Гадаю, суперник здебільшого грає в командний футбол, яскравих індивідуальностей, які могли б тягнути команду, там немає. Є Фабрегас, але він сидить на заміні.

Поразка Монако від Лор'яна (0:1)? Ми теж поступились Олександрії, а потім провели чудовий поєдинок з Генком. Гадаю, їхній головний тренер дав відпочити основним футболістам. Я зустріч не бачив, але, напевно, так і було. Вони так само, як і ми, провели матч кваліфікації, і тренер дав відпочити футболістам, а потім сталося, як і в нас з Олександрією: пропустили й не змогли забити.

Тож, якщо вони програли, то ще більше налаштовуватимуться й розбиратимуть помилки. Для них, як і для нас, це важливий матч – слід серйозно налаштовуватись і готуватися до бою", – цитує Степаненка офіційний сайт "гірників" з посиланням на Shakhtar News.

До слова, Шахтар і Монако в очному двобої визначать володаря путівки у груповий етап Ліги чемпіонів. Перший поєдинок відбудеться вже сьогодні, 17 серпня, на території князівства. Матч-відповідь у Харкові запланований на 25 серпня.

Княжий шарм, російський олігарх, топ-академія і ренесанс Ковача – як Монако став великим та що приготував Шахтарю в ЛЧ