УКР РУС

Степаненко: Сподіваюсь, проблем із налаштуванням на Словенію не виникне

18 жовтня 2015 Читать на русском

Хавбек збірної України Тарас Степаненко прокоментував результати жеребкування плей-офф відбору до Євро-2016.

"В принципі, нам дістався нормальний суперник. Всі команди, які могли нам випасти, приблизно одного рівня. Це всі бойові команди, які більше грають від оборони.

У плей-офф всі команди будуть грати акуратно, адже ціна помилки дуже висока, на кону путівка на чемпіонат Європи.

Поразка України від Словенії у плей-офф у 1999 році? Я був дитиною і дивився цей матч. Сподіваюсь, що ми не повторимо помилок минулого і не дозволимо собі недооцінки Словенії.

Справа в тому, що на такі команди, як Іспанія чи Франція додатково налаштовуватись не потрібно, адже це топові збірні. Коли ж граєш із суперником рівня Словенії треба максимально бути сконцентрованим і не дозволяти собі недооцінювати суперника, навіть, якщо він не такий вже іменитий.

Однак, сподіваюсь, проблем із налаштуванням на Словенію не виникне. Всі хлопці хочуть вийти на Євро-2016. Ми налаштовуємось на кожен матч і завжди стараємось показати найкращу свою гру.

Порівняти Словенію з Македонією? Не можу казати нічого з цього приводу, адже не бачив матчів словенців. Знаю лише, що у них зібрані кваліфіковані футболісти, всі грають в Європі. Зазначу лише, що нам не можна допустити аби повторився сценарій гри з Словаччиною, коли пропустили гол вдома і програли, а потім не змогли відігратись на виїзді", - сказав Степаненко.

Нагадаємо, збірна України зустрінеться у плей-офф відбору до Євро-2016 зі Словенією.