УКР РУС

Степаненко про трансфер в Крістал Пелас: Я намагався вирішити це питання

1 лютого 2018 Читать на русском

Півзахисник Шахтаря і збірної України був готовий перейти в Крістал Пелас, але трансфер так і не відбувся.

Півзахисник донецького Шахтаря і збірної України Тарас Степаненко намагався особисто вирішити питання переходу в Крістал Пелас, але англійський клуб занадто пізно звернувся до Шахтаря. Про це футболіст повідомив у коментарі телеканалу Футбол 1.

"Спочатку були пропозиції оренди, але їх відразу відкидав, адже це неправильно для Шахтаря, і для мене неприйнятно. Потім була конкретна пропозиція викупу, якою я вчора цілий день займався. Клуб дуже пізно звернувся до Шахтаря, і практично не було часу вирішити це питання.

Я намагався вирішити це, займався цим і мій агент, всі максимально проявили професіоналізм, але не зрослося. Нічого страшного – це життя. Продовжуємо далі. Я граю в суперклубі, тому не падаю духом. Повинен все робити як професіонал", – сказав степаненко.

Європейський трансферний дедлайн для українських футболістів – як це було

Також футболіст не заперечує, що в майбутньому може покинути донецький клуб.

"Зрозуміло, що є у Шахтаря великі амбіції, але амбіції повинні бути і у футболіста. У мене є мрія пограти в топ-чемпіонаті, відчути рівень топового футболу, і від цієї мрії я не відмовляюся. Йду далі, працюю на максимумі, і дай Бог все вийде. Якщо ні – залишуся в Шахтарі. Ця команда назавжди в моєму серці і багато для мене зробила. Ніяких проблем немає, що я не пішов", – підсумував футболіст.

Нагадаємо, Крістал Пелас намагався придбати Степаненка в останній день трансферного вікна, запропонувавши за нього 9 мільйонів євро.