УКР РУС

Степаненко: Порадив Коваленку грати вище і він забив м'яч

17 лютого 2018 Читать на русском

Центральний півзахисник Шахтаря Тарас Степаненко поділився враженнями від матчу проти одеського Чорноморця (5:0), а також розповів про підказки партнерам.

"Гірники" легко розгромили "моряків" завдяки дублям Факундо Феррейри та Марлоса, а також голу Віктора Коваленка, який вийшов на поле в другому таймі.

"Ми серйозно налаштовувались на цей матч, для нас було важливо виграти, щоб із хорошим настроєм підійти до гри з Ромою. Минулого року Шахтар часто втрачав очки, тому сьогодні поставилися до поєдинку з повною відповідальністю, практично нічого не дали створити супернику. Зрозуміло, що треба враховувати нинішній рівень Чорноморця. Це нова команда з новим тренером.

Шахтар легко розгромив Чорноморець – феєричний матч Марлоса

У будь-якому разі гра краща від тренування. Усі намагалися рухатися, добре пресингували, всі 90 хвилин провели в русі. Це краще, ніж грати з Ромою відразу після зборів. Коваленко просто вийшов і почав бігати біля нас. Я йому порадив грати вище. Як бачите, він пішов вперед – і забив. У Коваленка така позиція, що треба розташовуватися біля чужих воріт", – резюмував Степаненко в коментарі Террикону.

Нагадаємо, що вже в середу, 21 лютого, відбудеться перший матч 1/8 фіналу ЛЧ Шахтар – Рома.