УКР РУС

Степаненко: Хочете заробити - ставте на українську молодіжку

10 червня 2011

Капітан молодіжної збірної України та півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко перед вильотом команди в Данію на фінальну частину чемпіонату Європи (U-21) заявив про те, що любителі букмекерських ставок можуть сміливо ставити на українську команду.

"Букмекери, які низько оцінюють наші шанси на перемогу на Євро, глибоко помиляються, - каже Степаненко. - Я сумніваюся, що вони бачили на полі всі збірні, якщо дають такі котирування. Думаю, якщо любителі пограти поставлять на нас - добре зароблять".

Перед вильотом збірної в Данію команда всім складом відвідала Києво-Печерську Лавру: "Це не той випадок, коли команда, якій постійно не щастить, йде до церкви в пошуках успіху, - пояснює футболіст. - Відтоді, як збірну очолив Павло Яковенко - це стало традицією. Ми кожен рік ходимо до одного й того ж священика - отця Варлааму. Він проводить для нас службу, благословляє на вірний шлях".

Також капітан збірної запевнив, що наслідки травми його наразі не турбують: "Начебто трохи краще себе почуваю. Але не знаю, як поведе себе нога в матчах. Найбільше турбує пошкодження через два дні на третій після гри. А ми саме в такому режимі будемо грати в Данії".