УКР РУС

Стартував конкурс "Вгадай зірку!"

1 червня 2011

Сьогодні на сайті "Футбол 24" стартував новий конкурс "Вгадай зірку!".

В кінці травня завершилися матчі усіх провідних чемпіонатів, національна першість України та єврокубки. Разом з ними у невелику відпустку пішов наш конкурс "Прогнози вболівальників". З однієї сторони, можна впасти у відчай і розпочати читати новини балету чи там кулінарії. Але почекайте, друзі, сайт "Футбол24" не покидає вас і не їде у відпуску. Без змагань та призів ми вас не залишимо! Зустрічайте новий конкурс - "Вгадай зірку!".

Ми публікуватимемо фотографії із запитанням та варіантами відповідей. Ваше завдання просте – правильно відповісти. Залежно від складності запитання, кожна правильна відповідь матиме свою кількість призових балів.

Гравцю, який першим правильно відповість, додатково нараховуватиметься 1 бал. Як і в "Прогнозах вболівальників", у новому конкурсі формуватиметься рейтинг учасників.

А призовий фонд таким, як і в "Прогнозах": першим трьом учасникам за підсумками тижня - по ящику пива від нашого спонсора - ТМ "Оболонь". Окрім того, переможець отримає набір пивних бокалів, а срібний призер - футболку "Оболонь". Також перша трійка отримає спеціальні футболки від сайту "Футбол 24".


А місячний приз - це  GPS-навігатор - Globway G500B або Фотокамера Sony Cyber-Shot DSC-W350 Silver.

"Футбол 24" - нічого окрім футболу