УКР РУС

"Стартового складу в мене досі немає навіть в голові": Гвардіола про фінал Ліги чемпіонів

27 травня 2021 Читать на русском

Наставник Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола прокоментував готовність команди до фіналу Ліги Чемпіонів проти Челсі.

"Хлопці готові. Я знаю, наскільки сильний кожен з них окремо і наскільки вони сильні як єдиний колектив... Я знайомий з кожним гравцем вже не один рік, але стартового складу на майбутню гру у мене досі немає навіть в голові.

Агуеро образився на Гвардіолу через свій відхід з Манчестер Сіті

Челсі грає у досить компактний футбол в обороні, але їхні фланги можуть розташовуватися максимально широко. Вони дуже надійно грають в зоні перед штрафним, завдяки чому створюють проблеми для всіх команд.

Я можу тільки привітати їх з тим, що вони вже двічі обіграли нас по ходу поточного сезону. На нас чекає ще один фінал, тому подивимося, чи зможуть вони це повторити. Ми стали чемпіонами Англії в цьому році, але я сумніваюся, що це нам якось допоможе в майбутній грі. Ми задоволені вже тим, що вийшли у фінал. Але прекрасно розуміємо, якщо у нас не буде величезного бажання перемогти, тоді неможливо виграти в Лізі чемпіонів", – цитує тренера Манчестер Сіті AS.

Нагадаємо, що в сезоні 2020/21 Ман Сіті під його керівництвом став чемпіоном Англії, здобув Кубок англійської ліги та вийшов до фіналу Ліги чемпіонів, де 29 травня зустрінеться із лондонським Челсі. А сам Гвардіола отримав приз сера Алекса Фергюсона, як найкращий тренер року в Англії.

Суарес довершив чемпіонський пазл, Бейл роздав єврокубкові путівки, Маліновський пропустив Мілан в ЛЧ – огляд вікенду