УКР РУС

Сталь вдома зіграла внічию проти Зірки

21 квітня 2018 Читать на русском

У матчі 28 туру УПЛ між Сталлю та та Зіркою переможця визначити не вдалося.

Матч мав архіважливе значення у контексті боротьби за виживання, адже команди розділяло чотири очки за умов знаходження Зірки у зоні стиків за прописку в УПЛ. Сталь мала вигравати, якщо хотіла закрутити інтригу та не пропустити вперед Чорноморець, який у паралельному матчі грав проти Олександрії.

Гра представляла собою типове УПЛ з нижньої шістки. Сталь мала трохи більше моментів та більше контролювала м'яч, однак першою відкрила рахунок саме Зірка: на 50-й хвилині Петров після передачі Збуня пробив повз голкіпера кам'янчан Пенькова точно у площину воріт – 0:1. Здавалося, кропивчани зробили справу, однак протягом наступних 10 хвилин все ледь не перегорнулося. На 54-й хвилині Цюпа покинув поле після другої жовтої, а на 57-й Кузик реалізував пенальті у ворота Зірки – 1:1. Сталь відразу перехопила ініціативу та не відпускала її до кінця гри, однак забити підопічним Костова бодай ще один м'яч не вдалося – так само як і їх опонентам. Фінальним свистком арбітр зафіксував бойову нічию 1:1.

Зірка зберегла 10 позицію у турнірній таблиці, набравши 27 очок та утримавши відрив від Сталі на 4 очка. Кам'янчани з 23 очками продовжують знаходитися на 11-й сходинці.

Чемпіонат України, 28-й тур

Сталь – Зірка – 1:1

Голи: Кузик, 57 (пен) – Петров, 50

Вилучення: Цюпа, 54 (друга жовта)