УКР РУС

США врятувались у стартовому матчі Кубка КОНКАКАФ – команда зірок АПЛ та вінгера Динамо не реалізувала пенальті

25 червня 2023 Читать на русском

Збірні Ямайки та США не змогли виявити сильнішого у матчі-відкритті Кубка КОНКАКАФ. Дивіться відео голів та огляд зустрічі на "Футбол 24".

Кубок КОНКАКАФ, 1-й тур, група A.

США – Ямайка – 1:1

Голи: Васкес, 88 – Лоу, 13

Нереалізований пенальті: Бейлі, 29 (Ямайка)

США після перемоги в Лізі націй КОНКАКАФ беруть участь у другому міжнародному турнірі цього літа – Золотому кубку КОНКАКАФ. Першим суперником американців стала Ямайка, у складі якої є чимало відомих прізвищ. Це і Леон Бейлі (Астон Вілла), і Майкл Антоніо (Вест Хем), і Демарай Грей (одноклубник Миколенка в Евертоні) та Боббі Рід (Фулхем). Знайшлось місце і представнику Динамо – Кахіму Перрісу (щоправда, його залишили на лаві для запасних).

США стали володарем Ліги націй КОНКАКАФ, впевнено перегравши Канаду

Вже на 13 хвилині Ямайка вийшла вперед у рахунку – Грей класно навісив зі штрафного, а Лоу у стрибку головою замкнув. Пізніше ямайці заробили право на пенальті, проте Бейлі не зміг переграти Тернера – добивання теж виявилось неточним.

США активізувались під кінець першого тайму, але забити ніяк не вдавалось. Ямайка відчайдушно відбивалась, а одним з героїв став воротар Блейк. Все змінив вихід Брендона Васкеса, який під завісу гри вдало зреагував на рикошет.

Додамо, що два інших учасники групи А – Тринідад і Тобаго разом із Сент-Кіттс і Невіс зіграють свій матч сьогодні, початок о 22:00 за київським часом.

Україна та Іспанія стали першими учасницями плей-офф Євро-2023 – піренейці викинули за борт Хорватію