УКР РУС

Срна: Поразка від Янг Бойз обернулася для Шахтаря великою перемогою

12 червня 2017 Читать на русском

Капітан Шахтаря Даріо Срна підбив підсумки сезон-2016/17 і поділився думкою про перспективи команди.

"Єврокубкова кампанія-2016/17? Відмінний сезон! Навіть поразка від Янг Бойз обернулася для нас великою перемогою. Якби не той матч, можливо, ми і грали б по-іншому. А в цьому випадку знали, що більше немає права на помилку і місцю поганих результатів.

Палкін: Після відходу Луческу були 3 кандидати на посаду наставника Шахтаря

Ліга Європи пройшла відмінно: ми перемогли в усіх зустрічах, ставши найкращою командою групового раунду. З Сельтою першу гру провели добре, друга теж була непоганою, однак несправедливий пенальті вплинув на результат. В цілому сезон вважаю дуже успішним.

Ключові матчі УПЛ-2016/17? Назву матчі з Карпатами (3:2), з Динамо в грудні (4:3) і з Олімпіком (4:0). Та виїзна гра з Карпатами поміняла все! Ми поступалися 0:2, але показали характер, забили 3 голи і отримали дуже важливий психологічний імпульс. Паулу Фонсека після фінального свистка ніколи не говорить в роздягальні ні слова. Взагалі ніколи! Але після закінчення матчу з Карпатами він сказав: "Не можу промовчати. Ви молодці! Дякую за характер, який ви показали. Сьогодні я побачив, що ми можемо обіграти будь-якого суперника". Після цього Шахтар пішов вгору. Ми демонстрували якісний футбол і добилися відмінних результатів", – цитує Срну офіційний сайт ФК Шахтар.

Срна: Після гри з Карпатами Ахметов зателефонував і сказав, що дуже сильно вірить у Шахтар