УКР РУС

Срібна лихоманка триває. 26 тур УПЛ. Анонс матчів суботи

27 квітня 2013 Читать на русском

Чи не в кожному з останніх турів на нас чекають суперматчі. У турі № 26 таких буде два і один із них завершуватиме програму суботи.

“Говерла” - “Арсенал”

27.04.2012. 13:30. Ужгород, стадіон "Авангард". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті “ФУТБОЛ 24”.

Ужгородці у кожній грі виглядають доволі непогано, однак очки їм даються дуже важко, однак частіше не даються зовсім. Зрештою, та ж проблема і в “Арсеналу”. Точніше була проблемою до попереднього туру, коли “каштанчики” розгромили “Карпати”. Львівська команда тут згадана не випадково, адже саме львів'яни можуть у підсумку замінити “Говерлу” у зоні вильоту, особливо якщо зважити на те, яку саме гру демонструють “зелено-білі”.

Тож “Арсенал” гратиме на емоційному підйомі, а ужгородцям просто нікуди діватися, так що гра обіцяє бути з великою кількістю боротьби. Хоча “Говерла” не зможе допомогти Одонкор, який досі заліковує травму, зате повернеться Лисенко, який відбув дискваліфікацію. Щодо “Арсеналу” то Юрій Бакалов не зможе розраховувати хіба що на дискваліфікованого Адійю.

Дискваліфікація: немає - Адійя

 

“Чорноморець” - “Іллічівець”

27.04.2012. 16:00. Одеса, стадіон "Чорноморець". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті “ФУТБОЛ 24”.

В попередньому турі одесити поступилися п'ятою сходинкою донецькому “Металургу”, який тепер випереджає їх на два очки, а “Іллічівець” узагалі підібрався до “Чорноморця” на відстань одного пункту, тож для азовців це реальний шанс зачепитися за єврокубки. Але чи потрібно це “Іллічівцю”, керівництво якого впродовж сезону заявляло, що потрапляння у єврозону перед командою не стоїть. Хоча вже коли з'являється такий шанс...

Та, зрештою, не будемо списувати з рахунків і “моряків”, адже вони хоча й втратили багато очок у попередній турах, але зробили це у матчі з усіма лідерами, тож тепер Григорчук та його команда можуть зітхнути з полегшенням і спробують надолужити втрачене. Словом, хоча й “чорноморець” є невеликим фаворитом цієї гри, але “Іллічівець” уміє нав'язати боротьбу будь-кому.

“Волинь” - “Металург” (З)

27.04.2012. 17:30. Луцьк, стадіон "Авангард". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті “ФУТБОЛ 24”.

Навіть незважаючи на фінансові проблеми лучани мали б перемагати суперника, навіть попри те, що у попередньому турі запоріжці неабияк здивували, здолавши криворізький “Кривбас”. І якщо з “Металургом” все зрозуміло, то “Волині” потрібно буде постаратися, аби не приєднатися в наступному сезоні у першій лізі. А задатки до цього є - “Говерла” додає з кожним матчем, а хлопці з Волині, виснажені поїздками потягами не можуть у виїзних матчах продемонструвати увесь свій потенціал. Словом, без применшення, можна сказати що аутсайдер зустрічатиметься з однією із найгірших команд останніх турів, хоча гравці “Волині” у цій грі спробують довести протилежне.

“Динамо” - “Дніпро”

27.04.2012. 19:30. Київ, стадіон "Олімпійський". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті “ФУТБОЛ 24”.

Поразка у цій грі не влаштує нікого, так що про безкомпромісність варто не хвилюватися. У весняній частині чемпіонату “Динамо” виглядає краще і програли кияни лише “Шахтарю”. “Дніпро” виглядає не так впевнено, але це може бути пов'язано із травмою лідера команди Євгена Коноплянка.

До речі, протистояння Коноплянки та Ярмоленка на одному фланзі повинно стати справжньою окрасою цієї гри.

На користь киян і те, що гратимуть вони вдома, адже востаннє “Дніпро” перемагав в Києві ще у сезоні 2007/08. Але цей фактор може бути додатковою мотивацією для підопічних Хуанде Рамоса. Власне, в наступних двох турах може визначитися доля срібних нагород, адже в наступному турі на “Динамо” чекає протистояння з “металістом”, так що...

А ми нагадуємо, що свій прогноз на цей поєдинок, а також на інші ви можете зробити на сторінці додатку “Футбол 24” футбольні прогнози В Контакті.

Андрій Думич, "Футбол 24"