УКР РУС

Справедливість перемогла. "Арсенал" - "Таврія" - 1:1. ВІДЕО

30 березня 2013 Читать на русском

Київський "Арсенал" у напруженому матчі ледь не здобув перемогу над сіиферопольською "Таврією".

З перших хвилин поєдинку команди намагалися продемонструвати свої найкращі вміння та організацію гри, щоб забити швидкий гол, проте відзначитися у воротах один одного ніяк не вдавалося.

Більш агресивно поєдинок розпочали кияни, які завдали удару по воротах майже відразу після стартового свистка арбітра. Проте згодом підопічні Олега Лужного заволоділи ініціативою, яку вже не втрачали аж до завершення першої половини зустрічі.

Суперники демонстрували швидкий, атакувальний футбол, але бракувало цікавих комбінацій та влучних ударів, іншими словами гра виходила дещо хаотичною.

Все вирішилося у другій половині тайму. Глядачі стали свідками відразу двох важливих голів. Впродовж наступних 45 хвилин сімферопольська команда діяла більш небезпечно та організовано, проте відкрити рахунок підопічним Олега Лужного ніяк не вдавалося.

Все змінив пенальті на 81 хвилині матчу, який уміло реалізував Богданов. Кримській команді вже було нічого втрачати, і сімферопольці кинули усі сили, щоб відновити рівновагу у протистоянні. Проте “каноніри” надійно захищалися і не збиралися віддавати таку важливу перемогу. Однак вже у компенсований час, “Таврія” здобула право виконувати штрафний удар.
Рятувати ситуацію довірили Гаджиєву, який підійшов до м'яча, і потужно пробив по воротах, відправивши кулю у сітку. Таким чином матч завершився нічийним рахунком 1:1, який дозволив “Таврії” з чудовим настроєм покинути футбольне поле.

"Арсенал" - "Таврія" - 1:1

Гол: Богданов 82 (п), Гаджиєв 93

"Арсенал" - "Таврія" онлайн трансляція матчу.