УКР РУС

"Сподіваюся, здоровий глузд, а не вплив": Калініченко оцінив повернення опального дуету до збірної України

28 жовтня 2021 Читать на русском

Колишній півзахисник збірної України Максим Калініченко відреагував на виклик Руслана Маліновського та Дениса Гармаша до національної команди на вирішальний матч кваліфікації до Мундіалю в Катарі.

"Те, що Петраков викликає Маліновського та Гармаша – я не знаю, як це оцінювати. Як поступки якісь у відповідь на те, що його нібито хтось десь притиснув – преса чи інша історія.

ЧС-2022: Збірна України оприлюднила заявку на вирішальний матч відбору – Маліновський, Гармаш і Коваленко в обоймі

Передусім це повинно бути продиктовано здоровим глуздом, оскільки збірна без Маліновського (є сенс назвати і Гармаша, який набрав дуже хорошу форму, але без Маліновського насамперед) має проблеми в центрі поля.

Навіть із врахуванням того, що Маліновський, можливо, не вписується в схему. Я думаю, що при бажанні будь-якого футболіста можна вбудувати в свою схему. А вже такого футболіста як Маліновський, який грає в одному з найкращих клубів провідної ліги Європи, напевне, можна й треба туди вбудовувати. Тому я сподіваюся, що це все ж здоровий глузд, а не вплив ззовні", – розповів екс-хавбек у коментарі YouTube-каналу vZbirna.

Нагадаємо, що матч Боснія і Герцеговина – Україна відбудеться 16 листопада. Для виходу в плей-офф відбору до ЧС-2022 "синьо-жовтим" потрібно лише перемагати та сподіватися на осічки балканців і фінів в інших матчах.

Петраков здивував заявкою збірної України на матч життя – велика різниця з Шевченком, 2 ключові ходи