УКР РУС

"Сподіваюсь, Тимощука в Росії тримають у заручниках": Шуфрич-молодший знайшов єдине виправдання зраднику України

27 березня 2022 Читать на русском

Колишній віце-президент Говерли Олександр Шуфрич розповів про своє ставлення до манкуртів, які досі не покинули чемпіонат Росії.

"Ордець і Тимощук поки що не давали публічних коментарів. Я все-таки сподіваюсь, що Толіка там тримають у заручниках. Але якщо серйозно, для мене більше не існує людини, яку звуть Анатолій Тимощук. Те саме можу сказати і про Ордеця.

"Напевно, моя семирічна донька теж наркоманка і нацистка?": російська ракета влучила у помешкання Шуфрича

Я ще не чув їхньої офіційної позиції і не знаю причин, через які вони мовчать. Можливо, теоретично, Тимощук зараз вирішує питання вивільнення активів, які зможе надіслати на потреби ЗСУ. Будемо вірити, що є причина його мовчання. Тимощук був легендою збірної України і, можливо, ще зможе відбілити своє ім'я.

Я не стежу за чемпіонатом Росії і не знаю, чи Тимощук сидить зараз на лавці Зеніта. Якщо так, то це однозначна зрада. Одна річ, коли ти мовчиш з якоїсь причини, а інша – повна байдужість. На цьому етапі йому немає виправдань. Подивимося, що буде далі", – сказав Шуфрич у коментарі FanDay.

Нагадаємо, Олександр встиг відчути на собі сліди російської агресії – у його помешкання у Києві на початку війни влучила ворожа ракета.

Росія напала на Україну: гравця Динамо помітили у Франції, Яремчук кричить про допомогу (LIVE)