УКР РУС

Дженоа несподівано обіграв Наполі, Спеція здобула вольову перемогу над Сассуоло

6 лютого 2021 Читать на русском

В рамках суботньої програми 21-го туру Серії А Наполі поступився Дженоа, Спеція переграла Сассуоло. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 21-й тур

Сассуоло – Спеція – 1:2

Голи: Капуто, 25 – Ерліч, 39, Гаясі, 78

Дженоа – Наполі – 2:1

Голи: Пандев, 11, 26 – Політано, 80

Сассуоло у рідних стінах приймав Спецію. У середині першого тайму Капуто отримав розрізну від Обіанга, увірвався до штрафного майданчика, вийшов віч-на-віч із голкіпером та пробив повз нього – 1:0. На 39-й хвилині Ерліч головою замкнув подачу з кутового та зрівняв рахунок.

Аталанта втратила перемогу над Торіно після 3:0 – Маліновський підготував гол і пережив грубощі

У другій половині зустрічі гольова засуха тривала до 78-ї хвилини, поки гості не реалізували ще один стандарт – цього разу відзначився Гаясі. Гравці Сассуоло одразу пішли в атаку, прагнучи повернути хоча б рівновагу, однак до кінця матчу забити так і не змогли. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Спеції – 1:2.

Наполі завітав у гості до Дженоа. На 11-й хвилині "грифони", скориставшись помилкою захисника, перехопили м'яч неподалік штрафного майданчика суперника і Пандев вийшов віч-на-віч із голкіпером – 1:0. У середині тайму той же Пандев поклав ще один, записавши до свого активу дубль. Неаполітанці намагались відквитати хоча б один гол, однак в атаці нічого не виходило.

Після перерви Ріно Гаттузо кинув у бій свіжі сили, однак хід поєдинку змінити ніяк не вдавалось. Господарі грали від оборони, та намагались не ризикувати. На 80-й хвилині захисник "грифонів" віддав пас точно у ноги Політано, який не змарнував шанс і зменшив відставання. Однак, це виявилось усе, на що були спроможні неаполітанці. У підсумку – перемога Дженоа – 2:1.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ