УКР РУС

Сьомін: Нічого там Луческу такого страшного не сказав! ВІДЕО

4 травня 2011

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін вважає, що матч "Динамо" - "Шахтар" може стати окрасою будь-якого чемпіонату.

"Після таких напружених матчів, як з "Шахтарем", завжди є наслідки. Наші ряди трішки поріділи. Участь деяких гравців у наступному поєдинку з "Карпатами" - під питанням. Наш медвідділ спробує якнайшвидше поставити на ноги травмованих - Хачеріді, Юссуфа. Що стосується Богуша, то з ним уже все нормально і він вже працює з воротарями по повній програмі. Та все ж в кінцівці чемпіонату ми Богуша, мабуть вже не побачимо. Як, напевно, й Михалика. Сподіваємося, що Тарас повернеться до першого нашого збору.

Що стосується висловлювань Луческу... Нічого там такого не трапилося - це робочі моменти. Мені дивно, чому преса на цьому так акцентує увагу. Натомість мало хто сказав про хороший футбол. Адже матчі рівня "Динамо" - "Шахтар" - це окраса будь-якого чемпіонату.

Нам потрібно забути попередній матч. Нам три очки, здобуті у матчі з "Шахтарем", потрібні були, аби ми себе більш спокійно почували. Адже реальність така, що перше місце в "Шахтаря" ніхто не забере, а нам ще потрібно поборотися за другу сходинку. Тому нам потрібно все забути і налаштовуватися на "Карпати". Тим паче, що ця команда за набраними домашніми очками, здається, йде зараз на другому місці. У Львові нам завжди важко грати. Там на нас приходить повний стадіон, і вболівальник вимагає від своєї команди хорошої гри і результату. Взагалі, "Карпати" - це команда з серйозними амбіціями", - заявив Юрій Сьомін.

Найближчий матч: Карпати - Динамо