УКР РУС

Соль опублікував роман "Мадрид 2035"

12 липня 2020 Читать на русском

Іспанський легіонер Динамо Фран Соль дебютував на літературній ниві.

"Я все життя писав, хоча про це ніхто не знає. Приблизно рік тому я зважився надати форму нотаткам, які писав протягом кількох років. У романі йдеться про колишнього елітного спортсмена, який проходить через низку пригод, отримує досвід від людей, з якими зустрічається, і місць, де буває. Книга називається "Мадрид 2035", тому що я люблю це місто, а дія роману відбувається в майбутньому.

Соль знову радикально змінив імідж – форвард Динамо опублікував багатозначне повідомлення

Теніс виступає у якості аналога футболу. Я привніс щось зі свого досвіду, так що читач може уявити собі, що деякі речі в романі особисті. Ті, хто мене знають, легко їх визначать. У романі немає персонажа, який безпосередньо відображає мене, але головний герой ставить багато питань і відчуває багато переживань, з якими я стикався у певні моменти життя.

Я люблю читання як метод навчання, при цьому не люблю біографічний жанр. Мені подобаються реалістичні і науково-фантастичні твори. Мої улюблені автори Пауло Коельо, Джордж Оруелл, також Хуан Бенітес, Стівен Кінг і Артур Конан Дойл.

Письменство – всього лише хобі, я поєдную його з професійною кар'єрою. Я отримую хороші відгуки, тому планую об'єднати інші записи у ще одну історію", – цитує Соля видання Marca.

Нагадаємо, іспанський форвард перебрався в Динамо взимку 2019-го. За неофіційною інформацією, кияни заплатили Віллему ІІ за цей перехід 3,5 млн євро. У поточному сезоні Соль провів за "біло-синіх" 16 матчів у всіх турнірах, в яких забив 1 гол і віддав 2 результативні передачі.

Олександрія – Динамо: анонс матчу УПЛ