УКР РУС

Сьогодні помилялися усі. "Металіст" - "Говерла" - 1:1. ВІДЕО

16 березня 2014 Читать на русском

Харківський "Металіст" у поєдинку проти "Говерли" не зумів довести, що криза у середині команди не вплинула на бойові якості та моральний дух футболістів.

Без сумніву, цю нічию до свого активу може записати "Говерла". Адже здобути очко у поєдинку із таким сильним суперником – це велике досягнення. А якщо звернути увагу на те, що із 70 хвилини ужгородці грали у меншості, то цей результат можна зарахувати як перемогу.

Перший гол у поєдинку забили на 7 хвилині. Через помилку Папи Гуйє Горяїнову довелося виймати м'яч із сітки. Але капітан "Металіста" зумів досить швидко реабілітуватися, відновивши паритет вже на 16 хвилині зустрічі.

Було помітно, що харків'яни діють більш небезпечно та переграють суперників, але варто віддати належне й закарпатцям, які провели хороший поєдинок та продемонстрували змістовну гру.

Останні хвилини матчу також були дуже напружені, особливо додатковий час. "Говерла" мала нагоду вирвати перемогу, але через брак сили не зуміла забити гол. Натомість "Металіст" все-таки зібрався і відзначився у воротах Надя, та суддя вирішив, що там був офсайд. Хоч повтор показав, що до положення поза грою було, як від землі до неба. Відтак фінальний свисток зафіксував бойову нічию 1:1.

"Металіст": Горяїнов - Ксьонз, Вільягра, Гуйе, Азеведо - Юссуф, Едмар - Марлос, Шав'єр, Бланко - Гоменюк

Запасні: Шуст, Богданов, Березовчук, Нойок, Осман, Краснопьоров, Шелаєв

"Говерла": Надь - Люлька, Акакпо, Лисицький, Уоллас - Шарпар, Вечурко - Герасимюк, Фещук, Трухін - Нікулає

Запасні: Шевченко, Орос, Дандеа, Кочіш, Шацьких, Кадимян, Степанюк

"Металіст" - "Говерла" - 1:1

Голи: 1:1 - Гуйє (16) 0:1 - Шарпар (8)

"Металіст" - "Говерла" онлайн трансляція матчу.