УКР РУС

"Собаки гавкають, а караван йде далі": агент Зінченка – про корупційні чутки у збірній України на Євро-2016

18 червня 2021 Читать на русском

Агент півзахисника Манчестер Сіті і збірної України Олександра Зінченка Алан Прудніков прокоментував закид журналіста Андрія Сеньківа про те, що участь його клієнта в матчах національної команди була проплаченою.

"Зазвичай у таких випадках я кажу: собаки гавкають, а караван йде далі. Але тут це "непорозуміння" перейшло на особистості. Чим нижче інтелект, тим вище образи.

Фоменко отримував гроші за ігровий час Зінченка на Євро-2016, – журналіст

Не бачу сенсу приділяти увагу різним "істотам". На жаль, і в журналістиці є паразити, які за рахунок безграмотності і відсутності поваги відкривають свій рот не там, де потрібно. Не бачу сенсу коментувати слова дитини, яка фантазує та ображає людей, які творили історію радянського і українського футболу, а зараз – і світового. Яка ніколи не зможе відповісти за свої слова в жодній правовій формі.

Але у мене передчуття, що він (Сеньків, – Футбол 24) дуже скоро пошкодує про слова, які сказав", – заявив Прудніков у коментарі Sport24.

Нагадаємо, Сеньків повідомив, що Фоменко викликав Зінченка на чемпіонат Європи 2016 року за гроші. Кожна проведена хвилина на полі нібито поповнювала гаманець тренера на тисячу доларів. Це мало посприяти трансферу Олександра в Манчестер Сіті.

"Тягне ламаний-переламаний Ярмоленко": Зінченко і Маліновський знову під ударом – реакція на "валідол" у Бухаресті