УКР РУС

Смалійчук розповів, як перехитрив Мончі та Димінського, продаючи Шведа в Севілью

21 березня 2020 Читать на русском

Олег Смалійчук пояснив роль посередників у трансферах, навівши в приклад свою роботу під час переходу Мар'яна Шведа з Карпат у Севілью.

"Коли я познайомився зі Шведом, то однозначно бачив, що він готовий отримати шанс в Іспанії. Ми поспілкувалися, я собі його ціну намалював – в голові була одиничка (1 млн євро – прим.)

Телефонуємо до Мончі: "Є хороший футболіст, подивись". Мончі послав скаутів, передзвонює: "Щось в ньому є, за скільки Карпати віддадуть?" Кажу, що мінімум за 2 млн. "Та ні, я таких грошей не маю", – Мончі кинув трубку.

Циганик: Карпати винні Севільї 30% від суми продажу Шведа в Селтік

Приходжу до Димінського, кажу, що максимум за Шведа можуть дати 500 тисяч євро. "Я тебе навіть слухати не хочу, йди звідси", – відповідає Петро Петрович. Пауза. Потім Мончі питає, чи я щось збив. Розказую, що просили 2,5, а я вже до 2 млн збив.

В кінці телефоную Мончі: "Карпати погодилися збити до мільйона". Приїжджаю до Димінського: "Все, я зробив для вас цей мільйон". Петро Петрович радий – з 500 тисяч підняв до мільйона. Мончі радий – з 2 млн збив до мільйона. Футболіст радий – отримав шанс у хорошому чемпіонаті. Так працює бізнес", – сказав Смалійчук в інтерв'ю ТаТоТаке.

Нагадаємо, що Мар'ян Швед перейшов у Севілью у 2015-му, але не зумів там проявити себе і через два роки повернувся в Україну. Зараз вінгер перебуває на контракті з Селтіком, але не отримує там ігрового часу.

Загублений: Швед у Селтіку – це помилка, або Яке Динамо спроможне реабілітувати українця