УКР РУС

Скрипнику складно керувати, коли він отримує зарплату вчасно, а футболісти Зорі по три місяці без грошей, – Рафаїлов

20 листопада 2020 Читать на русском

Колишній генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов знайшов причину невдалих виступів луганського клубу в поточному сезоні.

"Це психологія. На початок чемпіонату, коли у команди заборгованість 3 місяці із зарплати – дуже складно тренеру керувати командою. Читаю "паблік", де нападають на Скрипника, звинувачують його в чомусь. Дуже складно працювати в таких умовах. Особливо, коли тренер отримує зарплату місяць в місяць, а футболісти по три місяці не отримують.

Рафаїлов не збирається повертатися у футбол – функціонер мав пропозицію з-за кордону

Йому дуже складно керувати. Що він може їм сказати? Він іноземцям позичав гроші в період карантину. Він може говорити все що завгодно. Я розумію його положення. Він може сказати, що ні. Але у мене досить інформації, спілкуюся з людьми.

Зараз йде четвертий місяць заборгованості знову. Клуб отримав гроші за бразильця Вілліана Гомеса. Хоча щодо цих грошей дуже багато питань. Це гроші агентів, це непристойна і неприємна історія. Це чужі гроші. Це моральність президента і керівників, як з ними вчинити.

Уже весняний транш вони роздали футболістам на зарплати, і прийшли гроші з УЄФА. Вони їх ще в жовтні, по-моєму, перерахували, зазвичай УЄФА перераховував десь 14-15 листопада.

Тепер треба тільки розрахуватися із зарплатами, борги повернути за 4 місяці плюс ще два місяці залишиться, премії футболістам за вихід в груповий етап ЛЄ – це гроші, які обіцяли я і президент", – поділився Рафаїлов у інтерв'ю FootballHub.

"Блатні заїжджали на базу – команда розходилася по номерах": Скрипник – про суворі 90-ті, Кличків і "референдум" у Криму