УКР РУС

Скрипник зізнався, чому відмовився очолити збірну України

4 грудня 2021 Читать на русском

Головний тренер Зорі Віктор Скрипник розповів про можливе призначення у національну команду.

"Після відходу Шевченка зі збірної України мені пропонували очолити національну команду. Але я на контракті у Зорі. І хоч президент луганців був готовий дозволити поєднати ці посади – я не вважаю, що правильно поєднувати. Ти або робиш щось одне добре, або ні. Це не правильно. На цьому вся дискусія закінчилася.

Скрипник міг очолити збірну України – наставнику Зорі пропонували особливі умови

Я намагаюся професіонально відпрацьовувати контракт. Зоря – це те місце, де я почуваюся впевнено та добре. Гордий, що треную зараз цю команду. Те місце, яке ми зараз посідаємо, важко захищати рік у рік. Проте ми все одно намагаємося.

Та команда, яка в мене є зараз – найкраща у моїй тренерській кар'єрі. Недаремно їх називають "мужиками". Коли у них щось не виходить, у них прокидається заряд. Мене це мотивує ще більше віддаватись роботі. Я хочу щодня приходити на тренування, щоб побачити гравців та знову з ними працювати.

Чи буде у мене ще можливість попрацювати зі збірною України? Все може бути – це футбол, і загадувати наперед немає сенсу. Немає нічого неможливого", – сказав Скрипник у програмі BurBuzz.

Нагадаємо, 52-річний фахівець очолив Зорю у липні 2019-го. Його контракт з луганцями чинний до 30 червня 2022 року.

Шляхи Реброва та УАФ розходяться: 5 клубів і одна збірна, де може опинитися український тренер