УКР РУС

Скрипник залишається в Зорі – гендир луганців однозначно висловився щодо скандалу з СК Дніпро-1

5 серпня 2020 Читать на русском

Генеральний директор Зорі Станіслав Оганов розвіяв усі чутки щодо майбутнього наставника луганців Віктора Скрипника.

"Хочу спростувати усі чутки щодо зміни тренерського штабу. Головним тренером команди був і є Віктор Анатолійович Скрипник. Помічники його теж працюють на своїх же місцях, як і раніше. Багато було різних чуток, але вони так і залишилися чутками.

Скрипник не очолить СК Дніпро-1 – ЗМІ називають Коломойського винуватцем зриву перемовин

Можу офіційно заявити, якщо до нашого чинного футболіста або тренера, який офіційно перебуває у нас на контракті з'являється інтерес з боку іншого клубу, то нам завчасно повинен прийти офіційний лист з пропозицією від цього клубу. Після цього починаються переговори. Такі переговори були проведені нами, наприклад, з Євгеном Чеберком і Богданом Михайліченком. Все відбувалось офіційно за узгодженої процедури.

Офіційного листа від СК Дніпро-1 щодо переходу Віктора Скрипника не надходило. Все інше – чутки.

Офіційно скажу, що ФК Зоря не підписував ніякого контракту з Олександром Бабичем і іншими тренерами. Це теж лише чутки. На завершення скажу, що у Віктора Скрипника чинний контракт з Зорею до червня 2022 року, тобто, ще два роки", – цитує Оганова офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, Віктор Скрипник був близький до переходу на посаду наставника СК Дніпро-1, але на фінальній стадії угода зірвалась.

"Не створи собі кумира": чому Віктор Скрипник – не ідеальний тренер і за що його потрібно критикувати