УКР РУС

"Сказав Лукасу, що в Україні бриють ноги тільки геї". Кополовець про найбільший штраф, харизму і нинішній клуб

29 серпня 2016 Читать на русском

Півзахисник аматорського клубу "Минай" Ужгород Михайло Кополовець розповів про свою популярність у середовищі вболівальників, своє минуле і зміни в кар'єрі.

"Я розумію, раз ви до мене приїхали, то в Україні зараз мало цікавих гравців. Друзі запросили в "Минай", вони цим клубом займаються. Мене це підкупило. Я тут в себе досить популярна людина. На Закарпатті взагалі багато харизматичних людей. Той же Вася Кобін. Тільки в нього, може, не так багато перлів.

Найбільший штраф був 50 тисяч гривень. Штрафували за інтерв'ю пару раз. Можна було нову "Октавію" якусь купити. Але я не шкодую.

У Німеччині почав поступово опускатись до рівня гравців 5-го дивізіону. Там п'ють пиво навіть вранці, але їм це грати не заважає.

Травив Лукаса Переса Мартінеса в "Карпатах". Сказав йому – досить брити ноги, мужики не бриють. Ледь відросли ноги, він за бривуна брався. Кажу йому: в нас в Україні бриють ноги тільки геї", – розповів Кополовець у програмі "Про Футбол".

"Хачеріді возили, як п’яного після бару. Він мене просто вбив". Михайло Кополовець – про ганебний провал збірної України і пригоди в Німеччині

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях