УКР РУС

Скандальний арбітр озвучив символічну збірну найбільших друзів та ворогів суддів на футбольному полі

25 березня 2020 Читать на русском

Колишній арбітр ФІФА Олег Орєхов, який обслуговував матчі чемпіонату України, назвав п'ятірку джентельменів та бунтарів українського футболу.

"Віталій Рева був дуже об'єктивний. Даріо Срна, при тому що він постійно вступав у конфлікти. Але якщо ти знайшов з ним спільну мову на футбольному полі, вважай, що Шахтар буде шикарно себе поводити. Буде взагалі мовчазною командою. Не тому, що ти заграєш там з ним... Але якщо він тебе поважає як арбітра – то заспокоїть всю команду, навіть якщо суддя припустився помилки.

Орєхов: Під час кар’єри арбітра заробляв від 5 до 10 тисяч доларів на місяць – зараз я голий і босий

Олександр Головко, завжди міг висловити своє відношення, але на полі був справедливий. Варто назвати і Едмара, коли він грав у Таврії – він всіх заспокоював, допомагав, пояснював. І, напевно, слід виділити Олексія Бєліка. А з тренерів, при всьому, я би назвав Віталія Кварцяного.

Щодо "ворогів" арбітрів, то тут перше місце за Денисом Гармашем. Далі я би поставив Андрія Демченка, Євгена Хачеріді, Германа Кутарбу та Олександра Хацкевича", – розповів Орєхов у програмі Вацко Light.

Нагадаємо, 18 березня 2010 року УЄФА довічно дискваліфікував Орєхова за порушення принципів лояльності і сумлінності, не уточнюючи, за який саме матч або матчі.

Шевченко 25 років тому дебютував за збірну України – болюча поразка від топ-суперника та втрата шансів на Євро