УКР РУС

Скандальне кохання і троє дітей. Як живеться Джеймі Варді поза футболом

9 травня 2016 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" зібрав найбільш інформативні фото із Instagram та Twitter форварда "Лестера" і його подруги.

"Лестер" вже чемпіон, а от Джеймі Варді ще продовжує змагатися за корону найкращого снайпера сезону у Прем'єр-лізі. Після 37 туру у форварда "лисиць" 24 голи. Стільки ж у Куна Агуеро. А лідерство зберігає Харрі Кейн із "Тоттенхема" - 25 результативних ударів. Тож усе вирішиться у фінальному турі наприкінці тижня.

Упродовж року про фантастичний шлях Варді із дна англійського футболу до світового визнання писали "всі, кому не впадло", а ці матеріали розходилися, як келихи з "ігристим" у новорічну ніч. Зокрема, дещо відомо про непросте особисте життя футболіста. "Футбол 24" зараз спробує зайти з тилу і якомога ретельніше проілюструвати, яким є Джеймі Варді у побуті.

*******

1. У царство Амура Джеймі заманила Беккі Ніколсон. Наприкінці травня, ще до старту Євро-2016, вони збираються одружитись. Щоправда, батьки футболіста категорично проти такого союзу і демонстративно обірвали із сином спілкування.

Твіттеріада. Форвард "Динамо" під контролем поліції, небезпечна краса дружин Срни та Варді, сексі-білявка із "Реала"

2. Понад рік тому у пари народилася донечка Софія. Джеймі навчає її азам футболу. Цікаво, що у футболіста є ще одна донька - від попередніх стосунків.

3. Тільки погляньте, з якою турботою сенсаційний форвард піклується про малечу!

4. Кімнату для Софії Джеймі облаштував власноруч.

5. У домі Джеймі живе ще й прийомний син, якому шість років.

6. Є і прийомна донька. Це діти Беккі від попередніх стосунків, причому, народжені від різних чоловіків. На цьому різдвяному фото - проста арифметика: три романи - троє дітей.

7. Та це не перешкода для справжнього кохання. Ось парочка вибралась на паті. Зацініть лук :)

8. В оселі Джеймі та Беккі завжди гамірно та весело. Тут до них у гості навідався товариш Чарлі Остін, форвард "Саутгемптона", який зробив собі ім'я у футболі тими ж методами, що й Варді.

9. Джеймі спеціалізується на приготуванні барбекю.

10. Атмосферу ідилії доповнює ледачий мопс.

11. І навіть з мікротигром парочка вміє знайти спільну мову.

12. Хелловін-2015.

13. На початку вересня минулого року Джеймі вперше вийшов у стартовому складі збірної Англії. Його футболка поруч із обладунками Вейна Руні дала привід Беккі нестримно пишатися коханим.

14. До речі, вже у січні цього року невідома особа (особи?) підкинула під віллу Варді футболку "Ньюкасла". Мотиви такої акції добряче спантеличили господарів і залишилися для них загадкою.

15. Наш герой полюбляє небанальне взуття. Це щоб закрити тему дрес-коду.

16. Періодично герой "Лестера" отримує від фанів листівки із словами вдячності.

17. Заштатний "Стоксбрідж", де Джеймі наколотив сім десятків м'ячів упродовж 2007-2010 років, назвав його іменем головну трибуну скромної домашньої арени.

18. Та що там "Стоксбрідж" - сам Пол Гаскойн респектує бомбардиру!

19. У мандрівках "Лестера" на гостьові матчі чемпіонського сезону Джеймі "вбивав" час в азартних іграх із Марціном Васілєвскі.

20. Догралися хлопці! Тепер пригощаються тістечками для чемпіонів.

*******

Ми не знаємо, як складеться доля "Лестера"-чемпіона, як і не можемо передбачити, чи тривким буде сімейне щастя Джеймі, Беккі та трьох їх діточок. Але Варді зараз демонструє монументальну відданість сімейним цінностям - алкоголь та бійки залишились у далекому минулому. І від цього якось спокійніше - за сім'ю і за "Лестер".

Сторінка автора у Facebook

"Лестер"-2016. Історія про те, як творяться дива