УКР РУС

Сіваков: "Зоря" заслужила більшого

16 вересня 2016 Читать на русском

Захисник "Зорі" Міхаіл Сіваков поділився думкою про результат поєдинку з "Фенербахче" (1:1) у Лізі Європи.

"Думаю, ми все ж заслужили більшого. Хотілося витиснути максимум. 95 хвилин протрималися, дуже прикро пропускати на останніх секундах. Але це футбол. Потрібно дотримуватися дисципліни і концентрації до фінального свистка. Прикро зараз, але нічого не поробиш, треба рухатися далі.

Була частка фарту на боці "Фенербахче". Вони невдало пробили штрафний, але пішов повторний удар. Я котився вже з останніх сил, хотів накрити цей удар, але стався рикошет і такий парашут туди залетів. Потрібно переглянути момент, все швидко сталося.

Ми грали більше часу без м'яча, а це важче. Тому сили потихеньку закінчувались, хотілося десь зберегти цей переможний результат. Десь могли зіграти холоднокровніше, притримати м'яч", – сказав Сіваков.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

"Зоря" втратила перемогу над "Фенербахче" у дебютному матчі групового етапу Ліги Європи. Дивіться, як Гречишкін забив неймовірний дебютний гол "Зорі" у Лізі Європи та відео голів і огляд матчу. Іван Петряк вважає дії арбітра Ковача не кращими, ніж українських суддів. Водночас екс-рефері ФІФА захистив дії румуна.