УКР РУС

"Синьо-жовті" миротворці або як заробити статки на "Борусії". Огляд 25 туру Бундесліги

17 березня 2014 Читать на русском

Любителям ставок неодмінно слід почерпнути досвід у Дортмунді, а смирення варто шукати у кольорах українського стягу.

ГОЛИ
Після 521 хвилини виїзної посухи "Фрайбурґ" вперше з 23 листопада минулого року забив гол в гостях.

Гравці, які вийшли на заміну та встигли розписатись у воротах суперника, встановили рекорд Бундесліги після 25 турів - глядачі побачили аж 83 голи джокерів.

Півзахисник "Борусії" М Макс Крузе покінчив у цьому турі з 870-хвилинною безгольовою паузою. Востаннє перед цим туром Крузе забивав у ворота суперника у 15 турі.

Півзахисник "Гановера" Ларс Штіндль давненько вже не забивав у Бундеслізі. До наступного гола довелось чекати аж 29 ігор від третього листопада 2012 року.

Ще довше, майже весь сезон за кількістю ігор, чекав на свій наступний гол форвард "Гановера" Ян Шлаудрауф: з 11 листопада 2012 року він взяв участь у 33 іграх.  

СЕРІЇ

"Фрайбурґ" завершив серію із шести поєдинків без перемог найбільшою звитягою на виїзді з вересня 2009 року (тоді також була перемога з рахунком 4:0 у Берліні).

"Нюрнберґ" вперше у сезоні зазнав трьох поразок поспіль.

"Баварія" не програє вже 25 ігор з початку сезону і побила досягнення "Байєра".

Дортмундська "Борусія" вчетверте поспіль у чемпіонаті програла перед матчем Ліги чемпіонів.

"Брауншвайґ" вперше у сезоні зумів обійтись без поразки у трьох матчах поспіль, щоправда смаку перемог у цих іграх не було: "синьо-жовті" - миролюбний народ.

"Майнц" вподобав собі суперника, де йому найкраще гастролювати. У Зінсхаймі "05-і" у Бундеслізі ще не програли (3 перемоги, 2 нічиї).

ЮВІЛЕЇ

"Гамбурґ" зафіксував соту перемогу господарів у цій першості Німеччини.

"Гамбурґу" подарували ювілейний гол. Отримавши вперше у сезоні дарунок у вигляді автогола, "Гамбурґ" відствяткував свій 2800-ий гол у Бундеслізі.

"Баварія" святкує  17 поспіль перемогу і не програє вже 50 ігор поспіль.

ЦІКАВО

"Гамбурґ" під керівництвом Мірко Сльомки у трьох домашніх матчах здобув сім очок. Це показник, якого команда досягла у стартових десяти домашніх матчах цього сезону.

Хакан Калханоглу у цьому турі завдав по воротах суперника 10 ударів. Стількох пострілів не наважився зробити жоден гравець у цьому чемпіонаті.  

"Баварія"та "Гамбурґ" - єдині господарі, які святкували перемоги у 25 турі.

"Байєр" програв сім із восьми останніх офіційних ігор. За цей час "фармацевти" вибули з Кубку Німеччини та Ліги чемпіонів. Крім того, підопічні Самі Хююпія вперше у сезоні вилетіли з трійки лідерів чемпіонату.   

"Борусія" М вперше за останні 16 років виграла гру в рамках першості Німеччинни у Дортмунді.

"Вольфсбурґ" вперше у другому колі розписав мир. Після двох поразок - невеличкий прогрес.

Унікальне досягнення "Карлсруе" сезону-90/91 повторив "Хофенхайм".  Підопічні Маркуса Ґіздоля уп'яте у сезоні протринькали перевагу у два м'ячі.

Наставник "Майнца" Томас Тухель найбільше перемог як тренер Бундесліги святкував у поєдинках з "Хофенхаймом" (шість).

Ушістнадцяте у сезоні "Штутґарт" пропустив гол в останню чверть ігрового часу, причому десять таких випадків було у цьому році.
    
"Штутгарт" не забив три із чотирьох останніх пенальті (Ібішевіч у поєдинку проти "Айнтрахта", Ґентнер  - проти "Брауншвайґа", а Харнік - проти "Вердера"). Цікаво, що Мартін Харнік вперше у Бундеслізі взявся пробивати пенальті, аж у 136 грі.