УКР РУС

Син Рівалдо потрапив у сферу інтересів Динамо, – ЗМІ

11 серпня 2020 Читать на русском

Син легендарного форварда збірної Бразилії може продовжити кар'єру в Україні.

Нападник румунського клубу Віторул Рівалдінью потрапив у сферу інтересів київського Динамо, повідомляє видання Prosport.ro.

Луческу хоче підсилити Динамо форвардом з Бундесліги, бажання взаємне – ЗМІ

25-річний форвард перебуває у розширеному трансферному списку киян. Зазначають, що у послугах бразильця особисто зацікавлений головний тренер "біло-синіх" Мірча Луческу, який неодноразово відвідував матчі Віторула і на власні очі бачив футболіста у справі.

Однак, киянам, у разі спроби підписати Рівалдінью, доведеться витримати серйозну конкуренцію з боку Краковії та Легії, які також зацікавлені у підписанні бразильця.

Окрім польських клубів, предметний інтерес до футболіста проявляють також клуби з ОАЕ, але ближче за інших до його підписання перебуває саме Краковія, яка вже отримала дозвіл провести переговори щодо контракту з футболістом. Істотно полегшує для поляків ситуацію і наявність у Рівалдінью іспанського паспорта – він не матиме статусу легіонера.

Нагадаємо, бразилець розпочав професіональну кар'єру футболіста у 2014 році у бразильській команді Можі-Мірін. Згодом виступав за португальську Боавішту, бразильські Інтернасьонал і Пайсанду, бухарестське Динамо і Левскі, а у 2019 році перейшов у Віторул. У минулому сезоні провів за свою команду у чемпіонаті Румунії 16 матчів, у яких забив 6 м'ячів і віддав 4 гольові передачі. Transfermarkt оцінює гравця в 1,1 млн євро.

Луческу і кадрова революція: у зоні ризику мінімум 10 гравців, серед них – лідери Динамо