УКР РУС

Сім'янин Модріч, піжони Азар та Дані Алвес і легендарні бразильці: найкращі миттєвості церемонії The Best-2018

25 вересня 2018 Читать на русском
Created with Sketch.

Напередодні в Лондоні відбулося вручення нагород найкращим у світі футболу в 2018 році. "Футбол 24" зібрав найкращі світлини з церемонії The Best-2018 від ФІФА.

Навіть відсутність двох головних футбольних суперників – Кріштіану Роналду та Ліонеля Мессі – не зіпсувала атмосферу свята в Лондоні. Зірок різних поколінь було вдосталь, а більшість номінантів мала чималі групи підтримки. Так, найкращий гравець року за версією ФІФА Лука Модріч прибув до британської столиці з дружиною і з сином Івано та донькою Емою.

Дешам визнаний ФІФА найкращим тренером 2018 року

Його партнер по мадридському Реалу Марсело традиційно взяв із собою чарівну половинку Кларісу та синів Енцо та Ліама. Найбільш стильними в цей вечір були "міські піжони" Еден Азар і Дані Алвес. Лідера Челсі підтримував, зокрема, попередній король Стемфорда Дідьє Дрогба та форвард, який змінив добрий десяток клубів, Самюель Ето'О.

ФІФА назвала символічну збірну року

За традиції цього разу відповідали данці та бразильці. Воротарська династія Шмейхелів прийшла віддати належне найкращому голкіперу року за версією ФІФА Тібо Куртуа, а чарівники м'яча Роналдо та Роналдінью зробили фото із "вершковим" капітаном Серхіо Рамосом, поки знаменитий бігунок Кафу ділився автографами з фанатами на зеленій доріжці.