УКР РУС

Символічна збірна 3 туру УПЛ

8 серпня 2016 Читать на русском

До вашої уваги символічна збірна найкращих гравців 3-го туру української Прем'єр-ліги за версією "Футбол 24".

Голкіпер

Андрій Новак ("Олександрія"). Мінімальна поразка від "Шахтаря" мала всі шанси бути розгромом, якби не зусилля голкіпера олександрійців. Його сейви не один раз рятували від небезпечних пострілів донеччан, хоча зберегти ворота сухими, у підсумку, не вдалося.

Захисники

Володимир Польовий ("Дніпро"). Фланговий захисник провів відмінний матч, грамотно зігравши, в першу чергу, проти свого опонента на лівому фланзі захисту. Ярмоленко не мав багато свободи в поєдинку з "Дніпром" саме завдяки зусиллям Польового.

Зураб Очігава ("Динамо"). Молодий дебютант киян вийшов на поле з лави запасних, але зіграв упевнено і після матчу отримав схвальні відгуки. Центральний захисник не мав багато роботи, але ту, яка від нього вимагалася, робив без помилок і навіть встигав підтримувати атаки "Динамо".

Олександр Сваток ("Дніпро"). Центральний захисник дніпрян не злякався атакувальної навали господарів поля, і разом із партнерами по захисту вдало стримував суперника, не давши йому багато шансів забити.

Ісмаїлі ("Шахтар"). Лівий захисник "гірників" виявився єдиним гравцем "Шахтаря", кому вдалося пробити голкіпера "Олександрії". Опинившись біля воріт суперника, бразилець реалізував момент, як справжній нападник, і приніс перемогу команді в матчі.

Півзахисники

Іван Петряк ("Зоря"). Після невдалого експерименту з Іваном на вістрі атаки "Зорі", Юрій Вернидуб повернув гравця на його звичну позицію. На фланзі Петряк знову відчув себе, як риба у воді, результатом чого стали дві гольові передачі і гол в активі вінгера луганчан.

Антон Поступаленко ("Олімпік"). Черговий якісний матч півзахисника донеччан. Поступаленко встигав скрізь, віддаючи націлені передачі на партнерів і відпрацьовуючи під час захисних дій команди в поєдинку з "Зіркою". Крім цього, Антон другий матч поспіль відзначився голом у ворота суперника.

Сергій Кравченко ("Дніпро"). Капітан дніпрян виконав величезний об'єм роботи в матчі з "Динамо". Він розміщувався між лініями і страхував молодих партнерів, виконуючи вчасні перехоплення і віддаючи точні передачі.

Олександр Караваєв ("Зоря"). Правий півзахисник "Зорі" показав свою майстерність у матчі з "Чорноморцем". Обидва фланги луганчан виглядали гостро завдяки зусиллям Петряка і Караваєва. Перший вдало асистував, а другий реалізовував гольові нагоди, та створював небезпеку й сам. Олександр заніс до свого активу "дубль" у ворота "моряків".

Нападники

Густаво Бланко-Лещук ("Карпати"). Український аргентинець "Карпат" у новому сезоні виглядає дуже переконливо. Хоч йому і не вдалося відзначитися голом у ворота "Ворскли", але про себе він залишив хороше враження. Густаво асистував в моменті із забитим голом, а також був постійним джерелом небезпеки для суперника.

Жуніор Мораєс ("Динамо"). Єдиний, але такий потрібний гол на рахунку лідера бомбардирської гонки УПЛ. Бразилець не мав багато шансів відзначитися, але зміг витиснути максимум із найменшої нагоди і таки покарав захисників "Дніпра" за неуважність влучним пострілом головою у ворота Шеліхова.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Символічна збірна 2 туру УПЛ