УКР РУС

Символічна збірна 32-го туру УПЛ

1 червня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Завершився 32-й тур українського чемпіонату. "Футбол 24" представляє символічну збірну з футболістів, які зуміли себе проявить краще за інших в цьому турі.

Воротар

Богдан Шуст (Ворскла)

Голкіпер полтавської Ворскли у матчі проти Сталі декілька разів змушений був вступати у гру. Полтавчани зуміли зіграти внічию з підопічними Леоніда Кучука і це дозволило команді Василя Сачка завоювати Трофей престижу УПЛ, який розігрувався вперше в чемпіонатах України.

Захисники

Євген Опанасенко (Зоря)

Правий захисник Зорі Євген Опанасенко в матчі проти Олімпіка активно підтримував своїх партнерів в атаці. Завдяки вилученню Іллой-Айєта вже на 39-й хвилині мав змогу більше підключатися до атак і менше думати про захист власних воріт.

Микита Бурда (Динамо)

Молодий захисник Динамо Микита Бурда отримав свій шанс в матчі проти одеського Чорноморця. Відіграв на високому рівні, в деяких епізодах підстраховував своїх партнерів по захисту і не дозволяв гравцям Чорноморця реалізовувати свої нагоди. В моменті з призначенням пенальті у ворота киян участі в епізоді не брав. 11-метровий удар на свої ворота "привіз" Очігава.

Андрій Нестеров (Карпати)

Нестеров вже вкотре за останній час відзначається забитим голом у дуже потрібний момент. Незважаючи на те, що забивати м’ячі це не основні функції Нестерова, проте Андрій добре відчуваю, де саме слід опинитися в штрафному майданчику. Святкування голів в стилі Паулу Дібали однозначно приносять удачу Нестерову.

Микола Матвієнко (Карпати)

Лівий захисник Карпат і національної збірної України в матчі проти Зірки (2:1) взяв на себе сміливість на 68-й хвилині матчу, обігравшись з Гладким, завдав результативного удару по воротах Льопки. Цей удар Миколи став вирішальним у підсумковому результаті цього матчу.

Півзахисники

Віктор Коваленко (Шахтар)

Молодий півзахисник Шахтаря був одним з найбільш досвідчених гравців своєї команди в атакувальній ланці. Віктор добре діяв, підігруючи своїм партнерам. Постійно намагався загострювати гру біля воріт Леванідова.

Сергій Старенький (Олександрія)

Хавбек Олександрії в матчі проти Шахтаря виконав величезний об’єм роботи як в атаці, так і в обороні. На 23-й хвилині матчу Старенький зумів зрівняти рахунок у матчі. Цей гол допоміг олександрійцям здобути нічийний результат у грі проти Шахтаря.

Іван Петряк (Зоря)

Петряк у другій половині сезону грав дуже нестабільно. В матчі проти Олімпіка весь матч тримав у напрузі оборону донецького клубу. Іван зумів забити гол на 80-й хвилині матчу, який зняв усі питання про переможця в цьому матчі.

Олександр Андрієвський (Чорноморець)

Орендований у Динамо футболіст Чорноморця Олександр Андрієвський був одним з кращих у складі своєї команди. Розумно розпоряджався м’ячем у центрі поля. Створював нагоди для своїх партнерів по команді. На 53-й хвилині взяв на себе відповідальність у пробитті пенальті і впевнено переграв Рудька з 11-метрової позначки.

Нападники

Артем Довбик (Дніпро)

Матч Дніпра і Волині не був дограний. Через поведінку вболівальників на трибунах головний арбітр був змушений зупинити гру. Проте Артем Довбик за перший тайм зумів здорово себе проявити і відзначитись забитим голом.

Олександр Гладкий (Карпати)

Нападник Динамо Олександр Гладкий, який другу половину сезону грає в оренді у Карпатах, в матчі проти Зірки не зумів відзначитись забитим голом, проте став автором двох результативних передач. Завдяки діям Гладкого на вістрі атаки, Карпати зуміли здобути перемогу в останньому турі над Зіркою на очах у своїх вболівальників.

Хто є найкращим гравцем 32-го туру УПЛ?