УКР РУС

Символічна збірна 31-го туру УПЛ

28 травня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Завершився 31-й тур українського чемпіонату. "Футбол 24" представляє символічну збірну з футболістів, які зуміли себе проявить краще за інших в цьому турі.

Воротар

Заурі Махарадзе (Олімпік)

Голкіпер Олімпіка в матчі проти Олександрії декілька разів рятував команду від пропущеного голу. Завдяки впевненій грі Махарадзе на лінії

Захисники

Микола Морозюк (Динамо)

Правий захисник Динамо був дуже активним в матчі проти Шахтаря. Зв’язка Морозюк-Ярмоленко виглядала найгострішою у матчі Шахтар – Динамо. Микола став автором гольової передачі на Андрія Ярмоленка, гол якого став вирішальним у цьому матчі.

Владіс-Еммерсон Іллой-Айєт (Олімпік)

Кремезний захисник Олімпіка Владіс-Еммерсон Іллой-Айєт в матчі проти Олександрії виграв багато боротьби. Іллой-Айєт вкотре продемонстрував, що може під тиском діяти спокійно і холоднокровно. Багато дуелей на другому поверсі у своєму штрафному майданчику виграв саме Іллой-Айєт.

Ардін Даллку (Ворскла)

Молодий албанський захисник Ворскли в матчі проти Дніпра був змушений стримувати молодих гравців Дмитра Михайленка. Даллку майже повністю справився з цим завданням і допоміг зберегти ворота своєї команди у недоторканості.

Андрій Цуріков (Олександрія)

Орендований Олександрією у Динамо Андрій Цуріков у грі проти Олімпіка відповідав за лівий фланг своєї команди. Підтримував атаки своєї команди та не забував і відпрацьовувати у захисті.

Півзахисники

Максим Каленчук (Сталь)

Капітан Сталі Каленчук в матчі проти Зірки був справжнім лідером своєї команди. Єдиний гол в матчі, який в цьому поєдинку забив Васін, це 90% заслуги Каленчука. Максим підібрав м’яч в центрі поля і самотужки протягнув його у штрафний майданчик Зірки і віддав пас на пусті ворота.

Алан Патрік (Шахтар)

Бразильський півзахисник Шахтаря Алан Патрік в цьому сезоні мав небагато ігрової практики, проте, коли з’являвся на футбольному полі, то був саме тим футболістом, який зв’язував захист з атакою. В матчі проти Динамо Патрік зумів відзначитись голом ударом з далекої відстані.

Паулінью (Зоря)

Півзахисник Зорі в матчі проти Чорноморця зумів відзначитись вже на першій хвилині матчу. Цей гол став єдиним і вирішальним у матчі. Окрім забитого голу Паулінью постійно тримав у напрузі оборону "моряків".

В’ячеслав Шарпар (Ворскла)

Центральний півзахисник Ворскли В’ячеслав Шарпар вже чергову гру демонструє те, що зараз гра в центрі поля полтавського клубу повністю залежить від нього. Єдиний гол Шарпара став переможним у матчі проти Дніпра.

Андрій Ярмоленко (Динамо)

Лідер київського Динамо Андрій Ярмоленко двічі відзначився у воротах Шахтаря. Перший свій гол Андрій забив с пенальті, другий був забитий після швидкої комбінації і передачі Миколи Морозюка. Гол Ярмоленка став переможним у матчі проти Шахтаря (3:2)

Нападник

Олексій Гуцуляк (Карпати)

В цьому турі нападники не продемонстрували високої результативності. Гуцуляк був одним з небагатьох, хто зумів відзначитись в цьому поєдинку. Цей гол став єдиним у матчі проти Волині. Гол Олексія допоміг Карпатам забронювати за собою 10 сходинку в турнірній таблиці.

Хто є найкращим гравцем 31-го туру УПЛ?