УКР РУС

Символічна збірна 27 туру Серії А. ФОТО

1 березня 2011

Після закінчення 27 туру Серії А чимало гравців заслуговували на те, аби потрапити у символічну збірну.

Але опинилися там саме ті, чиє потрапляння у число кращих не викликало жодних сумнівів.

Одразу по двоє представників у команді туру отримали “Інтер”, “Удінезе”, “Болонья” та “Катанія”.

 

 

Андухар (“Катанія”)

Єдиний гол, пропущений він нападника “Дженоа” Флопро Флореса, викликає чимало запитань, оскільки виглядало на те, що він був забитий з офсайду. У решті ж епізодів Андухар повністю контролював карний майданчик. Двічі він відбивав м’яча з лінії воріт після ударів Велосо, парирував пенальті, а також впорався з ударом Россі з близької відстані.

 

Даніеле Портанова: (“Болонья”)

Зупиняв атаки “Ювентуса”, здавалося б, без особливих зусиль. Вдало обирав позиції, а також блокував небезпечний удар Луки Тоні.

 

Андреа Ранокья: (“”Інтер”)

Після відновлення від травми спини, зіграв як справжній стовп оборони. Ледь не забив, однак після його прострілу м’яч просвистів над поперечкою “Сампдорії”. Також варте уваги його подвійне блокування після ударів Маккароне та Циглера.

 

Алессандро Неста (“Мілан”)

Повністю обеззброїв Кавані, не дозволивши йому жодного разу пробити у рамку воріт. Завжди був у потрібному місці аби ліквідувати небезпеку, до того ж вдало командував задньою лінією команди.

 

Алексіс Санчес (“Удінезе”)

Чотири його влучні постріли затьмарили досягнення інших нападників туру. Після цього покеру Санчес приєднався до легенд Роберто Баджо та Марко ван Бастен які також забивали чотири м’ячі в одному матчі. За цим показником Санчес став лише дванадцятим гравцем у Серії А.

 

Веслі Снейдер (“Інтер”)

Схоже, Снейдер набрав своєї колишньої форми. Його штрафний виконаний у бразильському стилі, коли м’яч оминув стінку і опинився у нижньому кутку воріт, став одним із найкращих голів у турі. А коли м’яч потрапляв до нього, то це постійно викликало проблеми у захисті “Сампдорії”, особливо в останній третині матчу.

 

Андреа Коссу (“Кальярі”)

Постійно загрожував воротам “Лаціо”. Саме його пресинг і спричинив до багатьох помилок у захисті. А автогол Діаса стався після того, як Коссу дуже швидко розпочав розіграш штрафного, не дозволивши захисникам “орлів” зорієнтуватися у ситуації.

 

Франческо Лоді (“Катанія”)

Він повністю виключив з гри лівого захисника “Дженоа”. Також двічі пробивав здалеку по воротах Едуарду Карвалью. До того ж Лопес добивав м’яча саме після рикошету від удару Лоді, а ще після одного його пасу міг забити Крішіто.

 

Антоніо ді Натале (“Удінезе”)

Забив перший гол у ворота “Палермо”, а згодом зробив хет-трик, який доповнив покер Санчеса. Після цієї гри ді Натале очолив список бомбардирів цьогорічної Серії А.

 

Марко Ді Вайо (“Болонья”)

Колишній нападник “Ювентуса” приголомшив туринців. Спочатку він випередив двох захисників і відправив м’яча по дузі над Сторарі у ворота, а потім знайшов щілину між захисниками і пробив повз голкіпера “Юве”.

 

Амаурі (“Парма”)

Попри те, що “Парма” поступалася — 2:0, Амаурі врятував команду від поразки. Особливо красивим вийшов його перший гол, коли він п’яткою з 12 метрів переправив м’яча у сітку воріт.