УКР РУС

Сікан дав простий рецепт успішної гри молодіжки у матчах проти Данії та Фінляндії

4 вересня 2020 Читать на русском

Форвард молодіжної збірної України Данило Сікан поділився очікуваннями від найближчих матчів команди Ротаня.

"Команда налаштована по-бойовому. Дуже хочемо привезти максимум із Данії та Фінляндії. Команда повинна намагатися грати у свій футбол. Не просто бити вперед м'яч, а намагатися його контролювати. Молодіжна збірна України хоче діяти першим номером.

Данія U-21 – Україна U-21: Ротань оцінив готовність своєї команди до матчу

Зіграності колективу повинно вистачити. Руслан Петрович нам усе розповідає, показує, ми проводимо багато теоретичних занять. І якщо щось незрозуміло, до наставника можна підійти й запитати, він завжди в контакті з футболістами.

Шанс у нас є, навіть коли ми перебуваємо у такому складному становищі. Знову ж таки, команда прагне довести, що невдалий старт у відбірному турнірі був безглуздою випадковістю. Ми будемо боротися до кінця, інакше навіщо взагалі кудись їхати", – сказав Сікан у коментарі офіційному сайту УАФ.

Нагадаємо, матч Данія U-21 – Україна U-21 відбудеться в Ольборзі сьогодні, 4 вересня. Після п'яти турів українці посідають лише 4-те місце в турнірній таблиці групи 8, маючи в активі 3 очки та гру в запасі. Натомість данці – лідери (15 пунктів), другі – румуни (10 очок).

Гвардіолу знову посоромили, гол на Пушкаша і фіаско Динамо в топі – оцінки гравців України за матч зі Швейцарією