УКР РУС

Сидорчуку варто було дати 4 матчі дискваліфікації, – Грачов

27 листопада 2020 Читать на русском

Колишній гравець Шахтаря Віктор Грачов прокоментував дискваліфікацію півзахисника Динамо Сергія Сидорчука.

"Корнієнко – молодий хлопець, тільки почав грати в основі і йому завдають таку травму. Я не розумію футболістів, які так чинять. Я 20 років грав у футбол і все одно не розумію, навіщо футболісти чинять такі фоли, наносять травми, з яких міркувань вони це роблять. Я не розумію.

Сидорчук отримав суворе покарання за фол у матчі проти Шахтаря

Що ж стосується покарання, то воно завжди повинно відповідати порушенню. Є положення, що за порушення, яке призводить до травми футболіста, передбачено 4 матчі дискваліфікації. Потрібно було давати 4 матчі. Було б 10, тоді потрібно було б давати 10.

Тут важливо, щоб до всіх команд було однакове ставлення, один підхід. Так, ми знаємо, що практикується покарання плюс умовно. Таке є не тільки у нас, але і в Європі. Але, повторюся, важливо щоб до всіх команд було однакове ставлення, і ні у кого не виникало претензій.

Покарання має бути сумірним із порушенням, щоб у інших футболістів не виникало думок повторювати такі порушення, щоб навіть спокуси не було", – поділився Грачов у коментарі Террикон.

Додамо, що Сидорчук був дискваліфікований на 3 поєдинки вже встиг відбути один матч покарання – 10 тур, в якому Динамо перемогло Інгулець (2:0).

"На Сидорчука не тримаю зла": Віктор Корнієнко – про травму, сльози, хейтерів, ігнор зірки Реала і пригоди у Тернополі