УКР РУС

Сидорчук запропонував провести спаринг Динамо з Шахтарем – масна крапка в гучному конфлікті киян та збірної України

18 квітня 2022 Читать на русском

Півзахисник Динамо Сергій Сидорчук прокоментував скандал між клубом та збірною України.

"Відносини між Динамо та збірною України? Та як можна на це реагувати? Звісно, я та всі наші збірники дуже засмучені. Вважаю, сталося певне непорозуміння між УАФ та Динамо. В нашому футболі це, на жаль, звичайна ситуація. Я би назвав це робочими моментами. Такі були і раніше, але зараз діалог між клубом та збірною виставили на загал. Це не зовсім правильно під час війни. Гадаю, що всі би порозумілися, як і завжди. Це порозуміння вже є.

Збірна України може зіграти з Англією або Манчестер Сіті – журналіст розкрив плани Петракова

Вирішення ситуації? Так, як і повинна була – ми їдемо в збірну. Знаю, що на прохання Шахтаря початок збору зміщений на 2 травня. Динамівці, наскільки мені відомо, приїдуть наступного дня. Чи спілкувались з тренером збірної України? І не один раз. Не хвилюйтесь, все добре. Всі динамівці просто мріють про те, щоб разом зі збірною України потрапити на чемпіонат світу. Це наша спільна мета, особливо в такий час. Ми завжди з величезним бажанням приїздили до лав національної команди.

До речі, в мене є, як мені здається, чудова ідея. Закрити цю тему, а також наш благодійний тур матчем… Динамо – Шахтар. Його можна зіграти в Словенії. Там зберуться тренери клубів та збірної і всі потиснуть один одному руки. Гадаю, буде хороший спаринг", – поділився Сидорчук у інтерв'ю Команда№1.

Нагадаємо, гравці Динамо вирушать до розташування збірної України 3 травня – до цього розгорівся чималий скандал через те, що кияни не хотіли відпускати футболістів раніше 23 травня.

Не повторити помилку Шевченка, або Петраков чи Луческу – хто підготує збірників краще?