УКР РУС

"Сидорчук постійно підводить команду": Ващук – про покарання динамівця за фол у матчі проти Шахтаря

28 листопада 2020 Читать на русском

Колишній захисник Динамо Владислав Ващук висловився щодо дискваліфікації Сергія Сидорчука за грубий підкат на Віктору Корнієнку.

"За регламентом за такий фол покладається 4 матчі дискваліфікації? Рішення про три матчі – об'єктивне. Я б акцентував на тому, що Сергій – капітан команди, і його часто вилучають. Він постійно підводить команду. Ненадійна гра людини не відповідає рівню капітана.

Сидорчук отримав суворе покарання за фол у матчі проти Шахтаря

Щодо Корнієнка – травми трапляються. Це футбол. Говорити про те, що не потрібно йти в підкати або не робити якихось речей – це неможливо. Тому що це емоції і переживання. Інша справа – робить це людина свідомо чи несвідомо, була боротьба чи ні. Все залежить від того, для чого він це робить і навіщо йде на вилучення. Сидорчука я не розумію. Корнієнку ж зараз потрібно відновитися і йти далі. Він має шанс заграти в збірній", – цитує Ващука Footboom.

Нагадаємо, Сидорчук отримав три матчі диcкваліфікації та один умовно за небезпечний підкат на Корнієнку в поєдинку проти Шахтаря (0:3). Опісля лікарі виявили у "гірника" розрив латеральних зв'язок гомілкостопу – за прогнозами він вибув до кінця року.

"На Сидорчука не тримаю зла": Віктор Корнієнко – про травму, сльози, хейтерів, ігнор зірки Реала і пригоди у Тернополі