УКР РУС

Сидорчук: На таких газонах, як в Австрії, ми в цьому році ще не грали

20 березня 2017 Читать на русском

Півзахисник збірної України Сергій Сидорчук розповів про те, як проходить підготовка "синьо-жовтих" в Австрії до матчу проти Хорватії.

"Який у нас графік в Австрії? Нормальний. У перші 2 дні буде по 2 тренування, але в цьому немає нічого страшного. Плюс багато цікавої теорії.

Ажіотаж навколо матчу? Тут ми його, дійсно, не сильно відчуваємо, хоча якщо з ранку до вечора читати всі футбольні сайти, то цей ажіотаж можна відчути де завгодно. Але нам це ні до чого – треба сконцентруватися на підготовці до поєдинку. Тут відмінні умови для роботи. Типова європейське село - тиша і спокій. Поле – поруч, не потрібно нікуди їздити. Тренажерний зал, комфортні умови для відновлення...

Якої якості газон? Гарної. На вигляд поле може здатися не надто переконливим, трава місцями жовтого кольору, але поле рівне. М'яч добре ходить – це найголовніше. Скажу, що на таких газонах, як тут, в Австрії, ми в цьому році ще не грали", – розповів Сидорчук.

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Хорватія – Україна: квитки для українців надійшли у продаж – умови придбання. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко визначився з остаточним списком гравців на матч. Наша збірна прибула в Австрію, де вже провела тренування. Лаос – головний арбітр матчу

, а також у Viber